Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Οι «Άιντε Ψιλά Ψιλά» live στό Καφέ Αμάν Σέρρες

Οι “Άιντε Ψιλά Ψιλά” είναι ένα σχήμα μουσικών από την Θεσσαλονίκη που ασχολούνται και τους απασχολεί ένα ευρύ φάσμα ακουσμάτων με βασικό άξονα το παλαιό και νέο εναλλακτικό - "έντεχνο" ελληνικό τραγούδι. λαϊκές αναφορές αλλά και τραγούδια φρέσκα, της γεννιάς που έρχεται.

H ποιοτική προσέγγιση και ο σεβασμός στους δημιουργούς και το έργο τους συνδυάζονται με την νεανική ματιά, το χιούμορ και τον φρέσκο αέρα των μουσικών, δίνοντας σύγχρονο ήχο σε αγαπημένα τραγούδια του χτες και του σήμερα.

Ταυτόχρονα παρουσιάζεται από το σχήμα και η προσωπική Δισκογραφική δουλειά του Νίκου Χρηστίδη με δικά του τραγούδια και τίτλο : “Ο τρελός του χωριού”, αλλά και τα νέα τραγούδια του.

Τους Άιντε Ψιλά Ψιλά στελεχώνουν οι : Νίκος Χρηστίδης , Ιωάννα Κουρκούδιαλου και Πλάτωνας Τσιπίδης από το 2010 όπου και δημιουργήθηκαν ενώ συνεχώς πλαισιώνουν και συμπράττουν φίλοι μουσικοί όπως : Δημήτρης Γουμπερίτσης, Γιάννης Ριζόπουλος, Κώστας Βρώτσος, Γιάννης Βελισσαρόπουλος, Γιάννης Δανίτσας, Λουκάς Κουρλής, Bruno Semanjaku, Αντρέας Καπετανάκης, κ.α  https://www.facebook.com/events/373276303190616/


  Οι "ΑΙΝΤΕ ΨΙΛΑ ΨΙΛΑ"  Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ μαζί με τους ΓΚΑΪΛΕ καί Οι "ΡΕΒΑΝΣ"
3 σχήματα της πόλης, σας καλούν στην πιο μεγάλη γιορτή που θα γίνει λίγο πριν το καλοκαίρι! Στόχος μας είναι η Θεσσαλονίκη να γιορτάσει, μαζί με νέες μουσικές, την αρχή μιας περιόδου όπου θα συμπράττουμε όλο και συχνότερα στο πάλκο! https://www.facebook.com/events/103608143841039/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...